Krkonošský survival
Čeština English

Krkonošský survival

Aktuality

12.3.2019

ÚSEK NA BĚŽKÁCH: (zveřejněno v předstartovním emailu účastníkům) Jednou z disciplín bude i měřený úsek na běžkách. Začít ho budete moci půl hodiny po půlnoci. Běžky vám dovezeme na místo jejich začátku. Bude určeno i místo, odkud si budete moci běžky nechat odvézt. Připomínáme zákaz skialpových lyží. Měřený úsek na běžkách bude dlouhý něco přes 20km. Polovina na upravených tratích. Od jeho konce k místu, odkud si budete moci nechat odvézt svoje lyže, je to dalších asi 17km. Nejkratší cestou. Pokud budete chtít navštívit všechny kontroly ležící mezi koncem měřeného úseku a místem pro odvoz lyží, urazíte dalších asi 45km. Opět asi polovina druhé běžkové části je na upravovaných cestách, druhá polovina je čásetečně po (na běžkách) málo používaných cestách. Ale jako při celém KS, záleží na vaší chuti a kondici, kolik na běžkách urazíte. Neabsolvováním úseků na běžkách nezískáte body za disciplínu a za některé (ne všechny) kontroly patřící pod tyto úseky. Jsou zde části, na kterých se dá bruslit, jakož i cesty bez strojově upravené stopy pro běžky. Sněhu má ještě něco připadnout, stejně jako i něco naprší. O stavu sněhu budeme informovat v aktualitách na webu během čtvrtka a pátku. Na sjezdovce u chaty Kara je ještě asi 30–40cm sněhu. Nedaleký Aldrov prý slibuje lyžování do konce dubna.

Odvoz i dovoz platí pro celou běžkařskou sadu (běžky/hůlky/boty). Ale nic víc. Tedy ne oblečení, jídlo, odpadky atd.

10.3.2019

INFO O PARKOVÁNÍ V DEN ZÁVODU: Parkovat na parkovišti u Kary (tak jako to bývá obvykle) NELZE. Příjezdová cesta je díky bariérám sněhu široká pouze na jedno auto a na parkovišti je dle vyjádření správce Kary místo pro 10 aut, tedy zhruba pro obsluhu Kary a ORGy. Druhá příjezdová cesta je pod sněhem, nevhodná i pro čtyřkolky. Prosím a parkujte pouze na obecním parkovišti – vzdáleném asi 350m od Kary. Prosím nevjíždějte ke Kaře ani na vyložení věcí. Je velmi pravděpodobné, že při vyhýbání dojde ke komplikacím, blokacím, …. Organizace závodu (a pohyb jeho aut) má přednost.

10.3.2019

předstartovní info… jsme právě odeslali na emaily, které jste zadali při registraci. Pokud k vám info nedorazilo, kontaktujte prosím své spolubojovníky.

4.3.2019

Účastníci závodu mohou využít 20% slevu z prodejních cen na nákup kompletního sortimentu FARAMUGO. Nabídka platí, pokud objednávka přijde na e-mail info[zawináč]fa­ramugo.cz od 1. 3. do 30. 4. 2019. Sleva je platná pro závodníky přihlášené na KS19.

21.2.2019

Závod podporují výkonné čelovky Lucifer vyrobené v ČR, jejichž čelovky si můžete na závod za 100Kč zapůjčit. Závod je dlouhý, náročný a dobrá čelovka je nutností. Čelovka Lucifer M5 Vám vydrží svítit celou noc (přes 10h) konstantním svitem 400 lumenů, váží 225 gr. a je na hlavě pohodlná. Zapůjčení rezervujte v TÉTO TABULCE , kde se dozvíte více informací. Pozor – počet čelovek na půjčení je omezený!

12.2.2019

NÁROK NA TRIČKO z KS'19 mají pouze přihlášky se startovným uhrazeným do 15.2. včetně. Jak se píše na webu. Pamatujet prosím na to.

9.2.2019

Na: https://www.extremnizavody.cz/…-survivalem/ si můžete přečíst rady zkušených „starých“ vlků

1.2.2019

ZAPŮJČENÍ BĚŽEK: Pro ty z vás, kteří nemají běžky a nechtějí řešit půjčovnu a dopravu vybavení na Karu, zařídil pan Hartman z Kary možnost zapůjčení (celé sady) na závod. Cena je 200Kč/sada. Zájemci pošlete svoji výšku, velikost boty, případně výšku hůlek, pokud požadujete jejich „nestandardní“ výšku. A také údaj, zda chcete skate či klasiku. Vše zašlete na slavka(zawináč)krko­nosskysurvival­.cz

18.1.2019

Také letos budete moci využít VÝRAZNOU slevu na sportovní výživu od Enervitu. Objednávací formulář brzy rozešleme přihlášeným účastníkům.

17.1.2019

Pokud skáníte tým nebo posledního člena do týmu, neváhejte napsat do „Diskuse“ nebo na F skupinu.

Sponzoři
Partneři