Krkonošský survival
Čeština English

Krkonošský survival

Aktuality

1.2.2023

KS'23 je zrušen. Startovné týmů, které zaplatily, jsme zaslali zpět.

Protože se do 20.1.2023 nep­řihlásil ani poloviční počet týmů, kvůli kterému by dávalo smysl závod uskutečnit, KS'23 nebude. Pravděpodobně závod pod tímto jménem skončil, protože chata Kara by pod současným majitelem měla v březnu končit s ubytovacími službami a podobné zázemí je (bude) v Krkonoších obtížné sehnat. Minimálně za takových podmínek, aby nebylo nutné výrazně navyšovat startovné.

23.1.2023

Pravděpodobně POSLEDNÍ SURVIVAL jak ho znáte. Po víkendové diskusi organizátorů na Kaře jsme dospěli k následujícímu: Pokud do 31. ledna nebude alespoň 30 přihlášených týmů (a následně řekněme do 3.2. alespoň 30 týmů neuhradí startovné, KS’23 bude ZRUŠEN. Startovné po tuto dobu bude ZÁKLADNÍ. Pokud bude závod zrušen, tak všem, kteří do 3.2. zaplatí, bude vráceno celé startovné! Protože Jirka Hartman s provozem na Kaře k 31.3.2023 končí (toto jsme se dozvěděli uplynulý víkend), tak KS jako takový pravděpodobně končí též. Tedy pokud se nám pro spolupráci nepodaří získat stejného nadšence, jako je pan Hartman. Což je málo pravděpodobné. Dodnes se přihlásilo 10 týmů a je třeba vyřizovat povolení u KRNAPu a Lesy ČR. 20 dalších týmů během jednoho týdne vypadá nereálně, ale můžete nás přesvědčit o opaku.

19.12.2022

Vzhledem ke všeobecnému úbytku soutěžících na různých závodech si vyhrazujeme právo závod při nedostatečném zájmu zrušit. Zaplacené startovné bude samozřejmě vráceno (mínus malý „manipulační“ poplatek dle data zrušení – 0 až 100Kč). Pokud se přihlásí minimálně 30 týmů, odjedeme autobusy na místo asi 25km vzdušnou čarou od cíle (chata Kara). V opačném případě bude start od Kary. Přidáváme VLOŽENÝ ZÁVOD jednotlivců na 7hod – start v 9:00 na chatě Kara. Cíl v 16:00 tamtéž. V obou závodech máte za úkol sbírat body za navštívené kontroly a případné dsiciplíny na některých z nich. Tedy běh/chůze mezi kontrolami v terénu a např. běžky na čas, brod řeky, orienťák, nebo časovka pro obě kategorie. NIC NENÍ POVINNÉ (podmínečně nutné pro celkové hodnocení)

7.2.2022

KS'22 je z důvodu malého projeveného zájmu ZRUŠEN

5.2.2022

KS'22 bude pravděpodobně zrušen. Čekat na zájem projevený na poslední chvíli nelze!

23.1. jsme odeslali všem, kteří kdy byli na Kaře na některém z námi pořádaných závodů, tento emali:

Vzhledem ke stavu přihlášek uvažujeme o zrušení závodu pro nezájem. Chápeme, že čekáte až bude situace jasnější. Ale nechceme se dostat do situace, jako při podzimním Cyklonu (celodenní orienťák na Kaře). Kdy jsme závod chvíli před termínem zrušili a následně se ozvalo asi 20 zájemců, že plánovali účast. Musíme se rozdodnout do 14dnů, tedy do 6.2.

Přihláška je pro nás ta nejjednodušší forma evidence zájmu. Termín splatnosti základního startovného je letos až 10.2., můžete zaplatit i později navýšené stratovné.

V případě opětovných restrikcí (z důvodu C19) většinu startovného vrátíme. Změnila se situace na Kaře, kdy nocleh pro závodníky bude možný pouze v jídelně na zemi ve spacáku. Účast méně než 30 týmů by znamenala navýšení startovného. Počet týmů je opravdu zásadní. Samozřejmě i letos bude nová trasa, brod na zcela novém místě (při stejném stavu vody lehčí než minule) a místo startu bude též překvapení.

13.4.2020

VRÁCENÍ STARTOVNÉHO: Těm, kteří dali vědět, zda (ne)chtějí trika (a případně poslali adresu pro jejich zaslání), pošleme zítra zpět část startovného, která odpovídá zbytku na kontě po odečtění vynaložených financí. Chtěli jsme tak provést, až se vyjádří všichni, ale stále se tak nestalo.

7.4.2020

Ještě stále jsme od 10 týmů neobdrželi rozhodnutí, zda chtějí trika poslat (a případnou adresu), nebo zda je máme věnovat některému z pečovatelských domů. E-mail o tomto jsme zasílali zhruba před týdnem.

22.3.2020

VRÁCENÍ STARTOVNÉHO Již se objevují dotazy, kdy bude vráceno startovné, jestli vůbec, apod. Protože je teprve týden tzv. „PO“ závodě, nemáme všechny platby pohromadě. Některé platby a výdaje se musí ještě provést/vyrovnat. Některé bylo potřeba uhradit před závodem, některé stačí(lo) až po něm. Např. majitel Kary p. Hartman vám vyšel vstříc a částku za ubytování vám tedy budeme vracet celou. Trička vám zašleme poštou na adresu toho z vás, kdo ji nám jménem týmu zašle (ještě pošleme e-mail).

8.3.2020

Prosíme všechny závodníky, kteří se v poslední době vyskytovali v Itálii, Jižní Koreji, Číně a dalších zemí výrazně postižených epidemií Koronaviru, či byli v přítomnosti osob, které se z těchto zemí nedávno vrátili, aby zvážili účast na našem závodě. Vzhledem k vývoji situace sledujte pečlivě FCB a internetové stránky našeho závodu.Změny mohou nastat opravdu rychle. Děkujeme!

http://www.mzcr.cz/…_4122_1.html

http://www.szu.cz/…nce/2019ncov

5.3.2020

PARKOVÁNÍ PŘI ZÁVODĚ: Účastníci, kteří plánují odjezd v sobotu večer, parkujte prosím na obecním parkovišti asi 400m od Kary. Viz. „odkaz s pokyny“ Ostatní mohou parkovat na parkoviště u Kary, používejte ale POUZE příjezd od severu. Parkujte co nejtěsněji u sebe. Jižní příjezd NEPOUŽÍVAT. Ani na vyložení materiálu. Směr příjezdu od Jilemnice (tzv. Hančákem, pro znalce místopisu) nepoužívejte při ledovce nebo čerstvém sněhu. V těchto případech použijte směr od Vítkovic (od sjezdovky Aldrov).

Sponzoři
Partneři